ECAV Prievidza

Cirkevný zbor Evanjelickej cirkvi augsburského vyznania Zemianske Kostoľany

Všetko môžem v Kristu, ktorý ma posilňuje.
(List apoštola Pavla Filipským, 4. kapitola, 13. verš.)


ECAV Prievidza

Dnes je


Meniny na web

Novinky

Od júna 2019 bežíme na novom vzore stránky. Stačí použiť voľbu Domov.

Facebook

Facebook Zbor

Facebook Handlová

Štatistika stránky

TOPlist free counters

Google prekladač

Preklad našej stránky do angličtiny pomocou prekladača Google. Následne možnosť výberu iného jazyka. Jedná sa o „strojový" preklad, nie všetky vety budú preložené logicky správne.

ecavprievidza.sk

© 2008
Všetky práva vyhradené!

Brigáda na fare v Prievidzi - júl 2011

Brigáda 2011 9. júla 2011 bolo vo farskej záhrade v Prievidzi naozaj rušno. Prišli brigádnici - bratia Pilch, Michalec, Mikulík, Krpelan a Baláž, ktorý priviezol ďalších štyroch brigádnikov z Handlovej - a pustili sa do práce. A tej sa urobilo naozaj dosť. Bratia Pilch a Michalec zvárali kovovú konštrukciu v rohu záhrady, aby ohradila kompost. Ďalší rozoberali starý kurín a upravovali výbeh pre sliepky; pohrabali pokosenú trávu. Brat Krpelan ostrihal hrozno a venoval sa ešte drobným opravám vo fare - vymenil pokazený vypínač a upevnil sieťky na malé okná - na kúpeľni, na WC a na špajzi.
Medzitým prišli aj sestry - Hrončeková a Lechtová - aby sa postarali o doplnenie kalórií. A tak, kým bratia skončili svoju prácu, na grile už krásne rozvoniavali špekačky a slaninka. Všetkým chutilo.
Vďaka patrí všetkým, ktorí boli ochotní obetovať svoj voľný čas pre dobrú vec. A ako malá odmena - kto chcel, mohol si obrať višne.

Mgr. Blanka Kostelná