ECAV Prievidza

Cirkevný zbor Evanjelickej cirkvi augsburského vyznania Zemianske Kostoľany

Všetko môžem v Kristu, ktorý ma posilňuje.
(List apoštola Pavla Filipským, 4. kapitola, 13. verš.)


ECAV Prievidza

Dnes je


Meniny na web

Novinky

Od júna 2019 bežíme na novom vzore stránky. Stačí použiť voľbu Domov.

Facebook

Facebook Zbor

Facebook Handlová

Štatistika stránky

TOPlist free counters

Google prekladač

Preklad našej stránky do angličtiny pomocou prekladača Google. Následne možnosť výberu iného jazyka. Jedná sa o „strojový" preklad, nie všetky vety budú preložené logicky správne.

ecavprievidza.sk

© 2008
Všetky práva vyhradené!

Druhé stretnutie bývalých konfirmandov

23. novembra 2013 sme sa stretli s terajšími i bývalými konfirmandmi v kostole v Prievidzi na Wafľovej párty. Prišli len traja, no aj za to sme vďační. Bola to veľmi pekná a požehnaná chvíľa.
Modlitby a piesne vystriedali rozhovory. Sára Šimková, študentka Evanjelického lýcea v Bratislave, si pripravila zamyslenie. Vyrozprávala príbeh o obrátení mladého neveriaceho alkoholika. Ondrej Pilch, študent Trenčianskej univerzity Alexandra Dubčeka, hovoril o svojich aktivitách, o mládežníckych stretnutiach v Pastoračnom centre v Trenčíne.
Brat Miloš Krpelan nás najskôr viedol pripraveným programom, no po čase sme prešli do spontánneho rozprávania a spevu piesní. Po záverečných modlitbách, veľmi rýchlo, za pár minút, rozvoňala Ivetka Krpelanová celú miestnosť waflami. Teplučké, chrumkavé, sme si natierali džemom, jogurtom, šľahačkou.
Vďaka Bohu za pekne prežité popoludnie!

Mgr. Anna Lechtová